LEGNOSISTEM
SCULE si UTILAJE PRELUCRARE LEMN
 
   Firma noastra si-a inceput activitatea in Gura Humorului in 2003 cu un mic atelier unde ofeream clientilor panze panglica pentru debitarea primara a bustenilor si servicii de sudura. Incepand cu 2005 compania Legnosistem cunoaste o ampla dezvoltare si, incercand sa fim cat mai aproape de clientii nostri, am mai deschis doua puncte de lucru la Frasin si Campulung Moldovenesc. Anul acesta ne-am extins si in Bacau, iar intr-un viitor apropiat urmeaza sa deschidem o reprezentanta in Onesti.
  Astazi, datorita investitiilor continue realizate in fiecare an si dorintei de a oferi clientilor nostri cat mai multe servicii si produse de calitate, Legnosistem a devenit reprezentant local al mai multor firme de renume din domeniul sculelor si utilajelor pentru prelucrarea lemnului si a metalului.
  In prezent, Legnosistem ofera o gama larga de servicii, sudura in argon, ascutire si ceaprazuire, stelitare panza panglica ingusta si lata pentru prelucrarea primara a lemnului, panze panglica pentru tamplarie, ascutire si replacare panze circulare mono, placate si pentru multilame, ascutire freze si cutite Abricht si, nu in ultimul rand, servicii de consultanta pentru clientii nostri.
  Oferim spre vanzare toate aceste produse la un excelent raport pret/calitate.
 
 

Masini de prelucrare a metalului si lemnului
Produse abrazive pe diverse suporturi, discuri de taiere, discuri de polizare, discuri si perii abrazive pentru o diversitate de aplicatii de slefuire.
Instalare utilaje, mentenanta. Suport tehnic.
Service in perioada de garantie si post-garantie.
Produse realizate in conformitate cu normele europene in privinta cerintelor de securitate tehnica privind protectia muncii, beneficiind de certificari CE.
Piese de schimb in garantie si post-garantie.
 
panze panglica   panze circulare  freze tamplarie
 
SEDIU: Campulung Moldovenesc, judetul Suceava
Mobil 0744.478434
 
# Exhaustoare  
# Panze circulare mono si placate  
# Freze  
# Cutite Abricht  
# Abrazive  
 
 
2018 SC LEGNOSISTEM SRL. Toate drepturile rezervate.
Web design Suceava by SANNET®.